Skip to content

Met manueel therapie krijgt u een oplossing op maat

Binnen onze breed gespecialiseerde en moderne praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland hebben wij een groot aanbod aan fysiotherapeutische zorg, zoals manueel therapie. Als regiopraktijk voor cliënten in de Hoeksche waard zijn wij alle werkdagen geopend. Bent u overdag altijd aan het werk? Of is het niet mogelijk om afspraken te verplaatsen? Als specialistenteam staan wij ook 3 avonden in de week voor u klaar! Als cliënt krijgt u een persoonlijke en deskundige behandeling waarbij u centraal staat. Dit geldt voor onder andere algemene fysiotherapie, manueel therapie, geriatrie fysiotherapie en handtherapie. Verder houden wij nauwlettend de veranderingen in de zorg en uw (toegenomen) zorgvraag in het vizier. Zo werken we actief samen met u aan uw gezondheidsproblemen en herstel. Bovendien volgen wij jaarlijks cursussen en/of opleiding om u  nog betere zorg te bieden. Meer weten over de mogelijkheden voor het volgen van manueel therapie in omgeving Oud Beijerland? Neem gerust contact met ons op!

Manueel therapie volgen in ons fysiocenter in Nieuw Beijerland

Heeft u last van hoofd- en nekpijn en kunt u uw wervelkolom lastig bewegen? Of heeft u last van nek- en schouderklachten? Dit zijn een paar voorbeelden waarbij onze manueel therapeuten u kunnen behandelen. Zij hebben gespecialiseerde kennis van de bewegingsmogelijkheden van uw lichaam en in het bijzonder van de gewrichten van de wervelkolom. Onze manueel therapeut onderzoekt de oorzaak van uw klachten en stelt voor ieder lichaam een oplossing op maat voor. Daarbij wordt er een persoonlijk en doelgericht behandelplan opgesteld. Het doel van de manueel therapie is enerzijds om uw gewrichten beter te laten functioneren en anderzijds om uw houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor maken wij gebruik van een aantal specifieke technieken die aan de gewrichten worden toegepast. Meer weten over onze werkwijze bij manueel therapie? Neem direct contact met ons op!

Naast behandeling ook instructies, adviezen en inzicht in gezond bewegen

Wist u dat u bij ons fysiocenter in Nieuw Beijerland niet alleen een behandeling krijgt? Bij het behandelprogramma voor manueel therapie krijgt u ook instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen. De effecten van de manueel therapie zijn vervolgens vaak direct merkbaar. Cliënten ervaren een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Heeft u last van een gewricht wat slecht bewogen kan worden? En/of voelt u daarbij pijn? Dan kan manueel therapie uitkomst bieden. Al tijdens het onderzoek bij de eerste afspraak blijkt of en hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden. Er is dus direct na de eerste afspraak al duidelijkheid over de verdere behandeling. Wilt u een afspraak in plannen bij één van onze manueel therapeuten? Of bij een ander teamlid, zoals onze handtherapeut? Bel direct naar: 0186-692053 of 06-19568479. 

Manueel therapie