Skip to content

Schakel de hulp in van onze vakkundige handtherapeut

Heeft u (chronische) klachten aan uw hand, pols en/of arm en bent u woonachtig in de regio Hoekse Waard? Onze vakkundige handtherapeut is specialist op het gebied van diagnostiek en behandeling bij dit soort problemen. Vanuit onze praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland helpt ze u graag van uw aandoening af. Wanneer uw hand slecht functioneert, leidt dit vaak tot gedeeltelijke invaliditeit. Uw handen zijn namelijk uw belangrijkste instrumenten waar u veel handelingen mee uitvoert. Daarom is het van belang om niet te lang door te lopen met uw klachten in de hoop dat ze weer over gaan. Wilt u graag zo spoedig mogelijk herstellen? Onze handtherapeut denkt proactief met u mee en stelt een individueel behandelplan voor u op. Alle aandoeningen van de hand, pols, onderarm en elleboog worden met een zo groot mogelijke deskundigheid behandeld. Meer weten over de behandelmogelijkheden door onze handtherapeut in omgeving Hoekse Waard? Neem direct contact met ons op!

Behandelmogelijkheden bij onze handtherapeut in Nieuw Beijerland

Onze handtherapeut heeft specifieke scholingen gevolgd voor de behandelingen van blessures en beperkingen aan de hand, pols en arm. Moet u revalideren voor klachten aan uw hand, pols of arm? Ook revalidatie behoort tot het domein van onze handtherapeut. De behandeling zal zich richten op het opheffen van het letsel of verminderen van de beperkingen. Ook acuut letsel, zoals kneuzingen en scheuren van banden en pezen, wordt vaak door onze handtherapeut behandeld. Het overkoepelende doel hierbij is dat u geen klachten of beperkingen aan het letsel overhoudt. Afhankelijk van uw klachten zijn er verschillende mogelijkheden voor de behandeling in onze praktijk in Nieuw Beijerland. Denk hierbij aan een wondbehandeling, littekenbehandeling of oefentherapie. Wilt u een afspraak maken voor handtherapie in onze praktijk in Nieuw Beijerland? Neem direct contact met ons op!

Direct toegankelijk zonder verwijzing van huisarts of specialist

Wist u dat onze praktijk direct toegankelijk is zonder verwijzing van uw huisarts of specialist? Zo kunnen we zo veel mogelijk cliënten in de omgeving Hoekse Waard van kwalitatief hoogstaande fysiotherapeutische zorg voorzien. Ons team fysiotherapeuten spoort de oorzaken van uw klacht op en beoordeelt van welke problemen en oorzaken er sprake is. Zodra de oorzaak van uw klacht is verdwenen, is de kans dat de symptomen zich weer voordoen aanzienlijk kleiner. Wilt u op een verantwoorde manier gaan beginnen met sporten? Wij voorzien u graag van preventief en advies en voorlichting. Ook stellen wij graag een beweegplan voor u op dat is afgestemd op uw fysieke mogelijkheden en wensen. Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie, bijvoorbeeld manueel therapie of geriatrie fysiotherapie? Bel naar 0186 692 053 of 06 19 56 84 79.

Handtherapeut