Skip to content

Gespecialiseerde geriatrie fysiotherapie voor complexe problemen

Bent u al wat op leeftijd en heeft u te maken met complexe gezondheidsproblemen? In onze praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland bent u aan het juiste adres voor gespecialiseerde geriatrie fysiotherapie. Als breed gespecialiseerde en moderne praktijk bieden wij kwalitatief hoogstaande fysiotherapeutische zorg aan cliënten in de regio Hoeksche Waard. In ons fysiocentrum staat een prettige persoonlijke en professionele benadering centraal. Uw wensen en behoeftes vormen hierbij het uitgangspunt. Ons team van gepassioneerde fysiotherapeuten helpt u graag met diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Wilt u bijvoorbeeld begeleiding na een ziekenhuisopname of na een opname in een revalidatiecentrum? Of moet u revalideren na een beroerte? Door middel van geriatrie fysiotherapie begeleiden wij u om weer zo zelfstandig mogelijk te worden. Meer weten over behandelmogelijkheden voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland, zoals manueel therapie? Neem gerust contact met ons op!

Wat kan geriatrie fysiotherapie voor u betekenen

Het cliché van ‘ouderdom komt met gebreken’ komt u waarschijnlijk bekend voor. Misschien merkt u het zelf ook wel dat u moeite heeft met lopen? Ook kan het zijn dat u door verschillende aandoeningen merkt dat u daardoor minder mobiel bent. Verder hebben de medicijnen die u slikt ook invloed op het functioneren van uw lichaam. Lopen en traplopen worden hierdoor vaak bemoeilijkt. Onze fysiotherapeut met specialisatie geriatrie fysiotherapie heeft veel kennis op dit gebied. Vanuit verschillende invalshoeken bekijkt ze tegen welke problemen u aanloopt. Bovenal kijkt ze juist naar welke mogelijkheden u nog heeft. In sommige gevallen worden er meetinstrumenten ingezet om het dagelijks leven makkelijker te maken. Bent u benieuwd wat geriatrie fysiotherapie voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op!

Opstellen van een persoonlijk behandelplan

Na het intakegesprek voor geriatrie fysiotherapie volgt een persoonlijk behandelplan. Dit plan is geheel afgestemd op uw klachten en behoeftes. Vervolgens wordt u begeleid bij het uitvoeren van oefeningen. Daarnaast krijg u advies en instructies mee voor thuis. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van hulpmiddelen? Ook daarbij helpen wij u graag! Indien nodig, komen wij bij u thuis om de behandeling uit te voeren. Heeft u last van balansproblemen en bewegingsangst? Of heeft u Diabetis Mellitus, dementie, ziekte van Parkinson, reumatoïde artris of een gebroken heup? Neem contact met ons op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen! Wist u dat er binnen ons team ook een vakkundige handtherapeut werkzaam is? Voor alle klachten aan uw hand, pols en arm is zij u graag van dienst met grote deskundigheid!

Geriatrie fysiotherapie