Skip to content

Praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland

Woont u in de omgeving van Hoekse Waard of Oud Beijerland? Onze moderne en breed gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland is goed bereikbaar vanuit deze plekken. Wij staan voor een prettige en professionele benadering waarbij u als cliënt centraal staat. Doordat wij een breed gespecialiseerd team zijn, kunnen wij u met diverse klachten aan het bewegingsapparaat helpen. Natuurlijk is ieder probleem persoonlijk en uniek. Daarom wegen we ervaring en expertise af om te bepalen welke therapeut het beste bij u past om uw klacht zo optimaal mogelijk te behandelen. Soms kan een probleem zo complex zijn dat er meerdere expertises bij de behandeling betrokken zijn. Wij zullen dan als team naar het probleem kijken voor een zo spoedig mogelijk herstel. Onze verschillende specialisaties samen maakt dat wij u optimale zorg bieden in onze praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland. Meer weten over wie er werkzaam zijn bij onze praktijk? Lees meer over ons onder het kopje ‘Medewerkers’!

Fysiotherapie in Nieuw Beijerland voor verschillende soorten behandelingen

Binnen onze praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland bent u verzekerd van deskundige fysiotherapeutische zorg. Wij volgen jaarlijks cursussen en/of opleidingen om onze kennis te blijven uitbreiden, zodat wij u steeds beter kunnen helpen. Zo bieden wij manueel therapie, geriatrie fysiotherapie, algemene fysiotherapie en oedeemtherapie aan. Daarnaast is er ook een handtherapeut werkzaam binnen ons team. Bij ieder type behandeling wordt er eerst een intake gedaan. Hierbij luisteren wij naar uw klachten en bepalen wij wat er aan de hand kan zijn. Heeft u bijvoorbeeld vaak last bij bepaalde bewegingen? Of spelen de klachten slechts sporadisch op? Nadat wij een goed beeld hebben gekregen, wordt er met een lichamelijk onderzoek bepaald of de diagnose bevestigd kan worden. Meer weten over onze werkwijze in onze praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland? Neem gerust contact met ons op!

Persoonlijke benadering en werkwijze bij fysiotherapie

Bent u op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Nieuw Beijerland waar u als persoon centraal staat? Dat is waar wij in onze werkwijze bij het geven van behandelingen voor staan! Na de intake zal er in samenspraak met u een behandelplan worden opgesteld. Dit plan is bij iedere cliënt verschillend en is gericht op het herstel van uw klachten. Ook wordt er aandacht besteed aan hoe u nieuwe klachten in de toekomst kunt voorkomen. Ons team werkt dus proactief mee aan een spoedig herstel. Bij iedere behandeling krijgt u informatie en advies mee die compleet is afgestemd op uw klachten. Heeft u last van lichamelijke klachten en wilt u een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op! Voor uw afspraak rijd u vanuit uw woonplaats in de omgeving Hoekse Waard of Oud Beijerland naar de Dijkstraat 3 in Nieuw Beijerland.  

Fysiotherapie Nieuw Beijerland