Fysiotherapiepraktijk  
Tel. 0186 692 053  -  06 19 56 84 79           

Algemene Fysiotherapie 

Ons team fysiotherapeuten helpt en adviseert u vakkundig. 

Veel mensen vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Ons team is specialist in klachten van het bewegingsapparaat. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk, de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt; onze fysiotherapeuten gaan resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken wij samen met u naar uw lichamelijke situatie, uw wensen en mogelijkheden. Met onze adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u beter kunt bewegen en kan uw lichaam op een natuurlijke manier herstellen. 

Een behandeling op uw lijf geschreven

Ons team fysiotherapeuten spoort de oorzaak en de daarmee samenhangende problemen van de klacht op en probeert deze samen met u te verhelpen. Als de oorzaak van een klacht is verdwenen, is de kans dat de symptomen zich weer voordoen aanzienlijk kleiner.

U kunt ook bij ons team terecht voor preventief advies en voorlichting. Als u bijvoorbeeld op een verantwoorde manier wilt beginnen met sporten, stelt ons team een beweegplan voor u op. Altijd afgestemd op uw fysieke mogelijkheden en rekening houdend met uw wensen. 

Opbellen
E-mail