Fysiotherapiepraktijk  
Tel. 0186 692 053  -  06 19 56 84 79           

Jorjen Neumann 


Jorjen: fysiotherapeut

2019 afgestudeerd als fysiotherapeut

In 2014 gestart met opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In september 2018 kwam ik als stagiair bij FysioCenter terecht, waar ik ruim een half jaar met plezier als fysiotherapeut heb mogen meedraaien in de praktijk. In april 2019 zat mijn stage erop en moest ik terug naar school, waar ik in mei ben afgestudeerd. Ik ben blij dat ik in juni 2019 mijn rentree bij FysioCenter kon maken. 

Tijdens mijn stage heb ik veel cliënten met nek- of rugklachten behandeld. Ook bij klachten aan de knie, enkel, heup of schouder help ik u graag.  Mijn interesse ligt van jongs af aan in de sport. Zelf ga ik graag tennissen, hardlopen, snowboarden, surfen of schaatsen. Hierdoor heb ik kennis opgedaan in diverse sportblessures. Mijn voornemen is om te gaan specialiseren in de sportfysiotherapie.

Nu doe ik in een professioneel team ervaring op in het vak. Zo help ik zoveel mogelijk mensen bij het onder controle krijgen, verhelpen of reduceren van hun klachten.

U kunt mij bereiken op Jorjen@fysiocenternb.nl en 0186 692 053

BIG registratienummer: 09925764804

Scholing en cursussen:

- 2020/2021: de gehele McKenzie opleiding: De Mechanische Diagnose en Therapie (MDT) volgens McKenzie is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd, onderzoek- en behandelprotocol voor patiënten met klachten aan de wervelkolom en extremiteiten (armen en benen)Deze methode kenmerkt zich door een actieve patiënt-betrokkenheid en wordt  door therapeuten over de hele wereld gebruikt voor het beoordelen, behandelen, informeren en motiveren van patiënten met rug-, nek- en gewrichtsklachten.

 


Opbellen
E-mail