Fysiotherapiepraktijk  
Tel. 0186 692 053  -  06 19 56 84 79           

Praktijk & visie Afspraak maken  Openingstijden en Rooster 

Praktijkeigenaar Marlies van den Dorpel geeft leiding aan een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten binnen dit deel van de Hoeksche Waard. 

Nieuws: 24 - 03 - '20

Wij zijn alleen geopend voor noodzakelijke zorg! 

Wij volgen de adviezen van het RIVM en de overheid op. Het laatste advies luidt om alle fysiotherapiepraktijken te sluiten voor fysieke behandeling.

Wat mag nog wel:

-        Fysiotherapie leveren via videoconsult op afstand

-        Fysiotherapie leveren aan patiënten die anders ernstige gevolgen ondervinden van het niet hebben van een behandeling. Het gaat hier dan om gevolgen die onomkeerbaar zijn. Mocht dit van toepassing zijn, dan is een verwijzing nodig van de behandelend arts.

Wij vragen om uw begrip voor de situatie, en helpen u graag per videoconsult of per mail.

 

Team FysioCenter Nieuw-Beijerland 

 

De ambitie is om met een breed aanbod aan fysiotherapeutische zorg een goede regio praktijk te zijn voor de Hoeksche Waard. 

FysioCenter is sinds 2016 een breed gespecialiseerde moderne praktijk die laagdrempelig is voor onze cliënten. Wij zijn alle werkdagen en 3 avonden  open. “Voor de hardwerkende mens is dat wel zo prettig”. Zo staan wij als specialistenteam voor u klaar!   

FysioCenter Nieuw-Beijerland is een fysiotherapiepraktijk voor behandelingen fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, lymfe- en oedeemtherapie, Fysiotherapie bij oncologie patiënten, revalidatietherapie, fysiotherapie bij kaak en hoofdpijn problemen en fysiotherapie bij sportblessures. Het fysiotherapeutisch onderzoek en de behandeling kent een wetenschappelijke basis.  Als klant krijgt u een persoonlijke en deskundige behandeling, u staat centraal.

Als gespecialiseerd team houden wij nauwlettend de veranderingen in de zorg en de (toegenomen) zorgvraag in het vizier. We werken actief samen met u, aan uw gezondheidsproblemen en herstel. Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten, begeleiden wij in onze praktijk ook stagiairs van de opleiding fysiotherapie. Onze teamleden volgen jaarlijks cursussen en of opleidingen die u als patiënt ten goede komen.   

Opbellen
E-mail